Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar de mare municipiu, exclus din PSD, a trecut la Pro România

www.desteptarea.ro

Primarul orașului Bacău, Cosmin Necula, exclus din PSD, a decis să treacă la Pro România. Necula a criticat în dese rânduri PSD-ul și tocmai de aceea a fost exclus din partid, existând suspiciunea că acesta era de mult timp ”cu sufletul” în formațiunea condusă de Victor Ponta.

Citește și: Cât va scădea, în mod practic, prețul combutibilului, după eliminarea supraacizei/ Sighiartău: Va produce efecte pe întreg lanțul

”PRO România salută decizia primarului Municipiului Bacău, Cosmin Necula, de a se alătura și de a susține echipa condusă de președintele Victor Ponta.

“În primul rând vreau să-l felicit pe Cosmin Necula pentru proiectele pe care a reușit să le implementeze la nivel local. Bacăul este tot mai modern, cu mult peste alte municipii mai mari. Mă bucur că și-a asumat viziunea PRO România și am încredere că, împreună, vom reuși să sprijinim toate proiectele bune pentru dezvoltarea comunităților. Tocmai de aceea, PRO România îl susține pentru un nou mandat de primar, în perioada 2020-2024”, a declarat președintele PRO România, Victor Ponta.

Primarul Municipiului Bacău a explicat că decizia a venit natural, ca urmare a faptului că acesta este singurul partid veritabil de stânga.

“PRO România este singura construcție politică ce gândește într-o manieră de stânga modernă, pro-europeană, cu semnificative influențe din zona de centru. Îmi doresc ca Municipiul Bacău să se curățe administrativ și politic. Voi rămâne un om de stânga și voi lupta împreună cu partenerii politici pentru apărarea interesului locuitorilor”, a declarat primarul Municipiului Bacău, Cosmin Necula.

Acesta a precizat că de îndată ce va primi documentele privind excluderea din PSD, va semna adeziunea la PRO România.

“Porțile sunt deschise pentru toți cei care vor să-și reprezinte mai bine cetățenii. Cosmin Necula este unul dintre cei care și-au dovedit competența, atât în mandatul de primar, cât și în perioada în care a fost deputat. Ne bucurăm că tot mai mulți lideri politici aleg să facă parte din echipa PRO România și să consolideze stânga românească modernă”, a declarat purtătorul de cuvânt al PRO România, Gabriela Podașcă.”, arată un comunicat al Pro România.

 

PRO România salută decizia primarului Municipiului Bacău, Cosmin Necula, de a se alătura și de a susține echipa condusă de președintele Victor Ponta.

În primul rând vreau să-l felicit pe Cosmin Necula pentru proiectele pe care a reușit să le implementeze la nivel local. Bacăul este tot mai modern, cu mult peste alte municipii mai mari. Mă bucur că și-a asumat viziunea PRO România și am încredere că, împreună, vom reuși să sprijinim toate proiectele bune pentru dezvoltarea comunităților. Tocmai de aceea, PRO România îl susține pentru un nou mandat de primar, în perioada 2020-2024”, a declarat președintele PRO România, Victor Ponta.

Primarul Municipiului Bacău a explicat că decizia a venit natural, ca urmare a faptului că acesta este singurul partid veritabil de stânga.

PRO România este singura construcție politică ce gândește într-o manieră de stânga modernă, pro-europeană, cu semnificative influențe din zona de centru. Îmi doresc ca Municipiul Bacău să se curățe administrativ și politic. Voi rămâne un om de stânga și voi lupta împreună cu partenerii politici pentru apărarea interesului locuitorilor”, a declarat primarul Municipiului Bacău, Cosmin Necula.

Acesta a precizat că de îndată ce va primi documentele privind excluderea din PSD, va semna adeziunea la PRO România.

Porțile sunt deschise pentru toți cei care vor să-și reprezinte mai bine cetățenii. Cosmin Necula este unul dintre cei care și-au dovedit competența, atât în mandatul de primar, cât și în perioada în care a fost deputat. Ne bucurăm că tot mai mulți lideri politici aleg să facă parte din echipa PRO România și să consolideze stânga românească modernă”, a declarat purtătorul de cuvânt al PRO România, Gabriela Podașcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.