Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar de municipiu cumpara titluri pompoase din Anglia, pe bani publici

Primarul Aradului Gheorghe Falca a 'obtinut' pentru orasul pe care il conduce un titlu pompos - 'Destinatie excelenta pentru afaceri' si participarea acestuia in programul 'Promovarea praselor viitorului'. Suna bine, mai ales ca primarul promite ca acest titlu si acest program vor atrage investitii de milioane de euro in oras.

Insa jurnalistii de la livearad.ro dezvaluie faptul ca organizatia care a acordat acest titlu Aradului este European Business Assembly (EBA). Aflata in Oxford, dar detinuta de un ucrainean, Ivan Savov, aceasta acorda titluri oricui are bani sa le dobandeasca. Ei dau diplome pe banda rulanta oraselor, comapaniilor sau persoanelor care vor sa isi puna in palmares un titlu care 'da  bine'.

European Business Assembly trimite mail-uri, scrisori la nenumărate instituții și companii din toate colțurile lumii, mai ales din țările în curs de dezvoltare, anunțând că acestea au câștigat diferite premii. Dacă cineva e interesat de imagine și răspunde la aceste mail-uri, primește o listă de titluri și prețurile aferente, din care să-și aleagă. Vrei cel mai tare oraș din Europa ? Pune 5000 de euro, să zicem, vrei oraș atractiv, pui 4000 de euro și așa mai departe. Vrei sa participi intr-un asa zis program de promovare, costurile cresc. Totul se concretizeaza la ceremonii la fel de pompoase ca si titlurile pe care EBA le acorda. La o astfel de ceremonie ar fi participat Falca la Londra de unde s-ar fi intors cu banii publici aruncati pe o diploma fara valoare, sustine presa locala citand o ancheta a celor de la cin.ba.

Lista preturilor EBA:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.