Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar de municipiu, găsit incompatibil de ANI

MACOVEI - ANI - ANCHETE

Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităților de către NEMEŞ OVIDIU GHEORGHE, primar al Municipiului Sighetu Marmaţiei, Județul Maramureş, și fost viceprimar, și MITRAN PETRE, viceprimar al Comunei Rotunda, Județul Olt.

1) NEMEŞ OVIDIU GHEORGHE s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de viceprimar, întrucât a deținut în perioada 02 iulie 2008 - 26 august 2011, simultan cu funcția de viceprimar, și funcția de administrator la 3 societăți comerciale, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

2) MITRAN PETRE s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 19 iunie 2008 - 03 noiembrie 2010, întrucât a deținut, simultan cu funcția de primar, și funcția de administrator al S.C. BOLERO-COM S.R.L.,încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) și art. 91, alin. (3), teza I din Legea nr. 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. NEMEŞ OVIDIU GHEORGHE și MITRAN PETRE au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.