Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar de oraş, în direct la Antena 3: Am informaţii că sunteţi plătiţi să mă denigraţi

antena 3

A fost scandal în direct la Antena 3, cu acuzaţii grave lansate de primarul Oraşului Năvodari. Edilul susţine că televiziunea a primit bani de la un grup de interese pentru a-l denigra.

Totul a pornit de la un reportaj prezentat la emisiunea "În premieră". Potrivit jurnaliştilor Antena 3, tabăra Năvodari a ajuns o ruină. 143 de ha de teren, aflate pe cea mai bună plajă, evaluate la cel puţin 150 de milioane de euro, au devenit după anul 2005 ţinta rechinilor imobiliari, cu largul concurs al primarului Nicolae Matei. Reportajul a fost difuzat duminică seara de Antena 3, dar oraşul a rămas fără cablu tv exact în intervalul în care se difuza materialul. Bazându-se pe mărturii ale unor localnici, jurnaliştii l-au acuzat pe primarul Nicolae Matei că a tăiat cablul în oraş pentru ca locuitorii din Năvodari să nu poată vedea reportajul.

În replică, edilul a lansat acuzaţii grave într-o intervenţie telefonică la Antena 3. "Şi eu am informaţii că dumneavostră, ca post, sunteţi plătiţi de un grup de interese ca să mă denigraţi. Îmi pare rău că eu când vedeam reportajele acelea cu Dan Voiculescu nu le credeam. Senatorul Moga a venit la mine că domnul Voiculescu este interesat să preia taberele", a declarat primarul. Potrivit edilului, el este victima un linşaj pentru că "nu am putut să plătesc mai mult decât ceilalţi".

Jurnaliştii Antena 3 au susţinut, la rândul lor, că primarul a încercat să-i intimideze în timp ce realizau reportajul de la Năvădari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.