Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar liberal, de râsul alegătorilor în noaptea de Revelion

primar afumati revelion

Primarul PNL dintr-o comună de lângă Bucureşti a ajuns de râsul consătenilor printr-o acţiune organizată în noaptea de Revelion. Acesta a ţinut un discurs, urmat de focuri de artificii. Problema este că discursul a fost rostit de la geamul unei clădiri care se vrea noul sediu al primăriei, însă stă în paragină de ani de zile.

Primarul comunei Afumaţi, Gabriel Dumănică, a stârnit comentariile ironice ale locuitorilor din comună prin gestul său, ajuns la "a treia ediţie". Repetiţia discursului, filmată şi publicată pe Facebook chiar de fiica edilului, a fost, în opinia locuitorilor, un moment de-a dreptul jenant.

"Ceea ce s-a întâmplat aici este regretabil: starea deplorabilă a unei clădirii destinate serviciului public, în folosul cetățeanului este ignorată, dar clădirea în sine servește drept fundal pentru scena unei repetiții jenante. Interesant este cum se vehiculează ideea ralierii la standarde europene, dar astfel de persoane și întâmplări nu încetează să se facă remarcate. Pe când schimbarea cu așa oameni?", a afirmat unul dintre locuitorii din Afumaţi, într-un comentariu ataşat înregistrării video.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.