Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar PSD, căsătorit, în ipostaze RUȘINOASE: Ce a publicat o tânără pe care voia s-o agațe / FOTO

www.windturbinesyndrome.com
rusine

Un primar PSD a ajuns de râsul internetului. Acesta a apărut în ipostaze ruşinoase pe internet după ce o tânără a făcut publice mai multe imagini cu acesta în ipostaze deocheate. Este vorba despre primarul comunei Costeiu, Petru Carebia.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

Fotografiile sunt insotite de diverse mesaje pe care "familistul" Carebia le-ar fi trimis domnisoarei Andreea Alina pe Facebook, scrie lugojonline.ro. Din cate se pare, primarul Carebia este pasionat de selfie-uri si i-ar fi facut persoanei respective diverse invitatii si oferte cu caracter explicit, unele dintre acestea fiind trimise, chiar din sala de sedinte a Consiliului Local al comunei Costeiu.

Citeşte şi: Andreea Marin a trecut prin clipe teribile: 'Zâna' a intrat cu capul într-un geam / VIDEO

O parte dintre aceste fotografii au caracter cel putin indecent si au fost trimise domnisoarei Andreea Alina in chat privat, insa femeia le-a distribuit in spatiul public, pe pagina sa de Facebook, intr-un album intitulat „De la primarul trendy...la imaginile care vorbesc de la sine". Primarul Petru Carebia a mai fost vedeta presei dupa ce a invelit masina primariei in folie de carbon si a aparut in poze, alaturi de fiica sa, in timp ce se indrepta spre mare cu masina primariei.

content-image

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.