Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar PSD de municipiu a căzut victimă unui gest inedit al opoziției

Mediafax
pucheanu primar galati

O replică din carton, în mărime naturală, a primarului din Galați i-a întâmpinat, joi, pe șoferii care au ieșit din oraș pe drumul spre localitatea Smârdan, pe un pod stricat. Ideea îi aparține unui lider local din opoziție, care a vrut să atragă atenția, în acest fel, asupra problemelor din oraș.

Citește și: Lovitură de proporții în PSD: Guvernul avertizează că legea INDEMNIZAȚIEI MAMELOR, depusă de Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu, este NECONSTITUȚIONALĂ .

Cel care a confecționat macheta este președintele organizației gălățene a PMP, Cătălin Cristache. El spune că ideea a avut mare succes, macheta fiind claxonată de numeroși șoferi, unii dintre ei chiar coborând din mașini pentru a face fotografii.

Macheta cu primarul a stat pe marginea drumului câteva ore, până când a fost ridicată de câțiva muncitori trimiși de primar, susține liderul local al PMP. Cătălin Cristache anunță că a pregătit numeroase machete pe care le va monta în tot orașul.

„Avem mai multe machete, foarte multe machete, pentru că sunt foarte multe probleme în oraș. Le vom scoate treptat, îi lăsăm pe cei de la Primărie să le adune și să le ducă în depozit. L-am dus pe Pucheanu de mânuţă să-şi vadă propria incompetenţă. De mai bine de un an, pe podul de 10 metri care face legătura pentru maşinile grele, de peste 3 tone, între Galaţi şi combinat, se circulă pe un singur sens, pentru că Primăria Galaţi nu a găsit resursele necesare pentru a-l consolida. Deşi consilierele PMP i-au atras atenţia repetat că e o problemă majoră acolo, iar drumul aparţine de Municipiul Galaţi, Pucheanu a declarat în mai multe rânduri că nu-l interesează. Mai mult, a refuzat să se şi deplaseze pentru a vedea situaţia din teren, pe motiv că e prea ocupat”, a explicat, pentru MEDIAFAX, președintele PMP Galați, Cătălin Cristache.

Fotografiile au ajuns și pe Facebook și numeroși cetățeni au postat comentarii. „Genială idee. Acum sigur va vedea”, a spus o gălățeancă, în timp ce un bărbat a cerut să se ia măsuri: „Să ia exemple din alte țări/ orașe unde se poate, toți au probleme, dar le rezolvă. La noi în Galați nu se poate, nu avem fonduri, nu avem cu ce”.

Primarul orașului Galați, Ionuț Pucheanu, nu a putut fi contactat pentru a comenta inițiativa liderului PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.