Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Primar PSD din Gorj, AMENDAT de poliție după ce a participat la o PETRECERE fără masca

PSD
PSD sigla

Primarul municipiului Motru, Cosmin Morega, a fost amendat după ce a participat la o petrecere organizată în aer liber fără a purta masca de protecţie, conform unor surse judiciare.

Imagini filmate de la petrecerea respectivă, la care au cântat şi lăutari, au fost publicate pe reţelele de socializare. În imaginile respective este vizibil şi primarul Cosmin Morega (PSD), acestuia fiindu-i adresate şi dedicaţii de către lăutari.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Medicul care s-a SINUCIS la Timișoara avea probleme în dragoste: mai incercase să se ÎȘI IA VIAȚA

"Ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru s-au sesizat şi au efectuat verificări, constatând faptul că, în seara zilei de 4 aprilie a.c., şase persoane s-ar fi reunit cu ocazia aniversării unuia dintre cei şase bărbaţi, organizând o petrecere, în aer liber, fără a purta masca de protecţie. Pentru nerespectarea restricţiilor prevăzute în acest sens de Legea 55/2020, poliţiştii au luat măsura sancţionării participanţilor la activitate, fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.000 lei", au informat, luni, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.