Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primari și viceprimari ai unor primării din Timiş, cursuri de perfecţionare la chilot pe banii contribuabililor, pe litoral

lujuinfo.ro
primari si viceprimari la mare pe banii cetatenilor

Mai mulţi primari, viceprimari şi funcţionari ai unor primării din judeţul Timiş au mers pe litoral, la "cursuri de perfecţionare" plătite cu mii de euro din banii contribuabililor, potrivit Antena3.

Primăria Bârna din Timiş a cheltuit, în această vară, peste 2.700 de euro pentru cursuri de perfecţionare pe litoral, în timp ce Primăria Gavojdia a cheltuit peste 9.400 de euro pentru acelaşi lucru, dar într-o altă staţiune.

Potrivit presei locale, primarul din Bârna, Dumitru Pecora, viceprimarul Ovidiu Ignatoni, dar şi secretara şi contabila primăriei, au mers la Costineşti pentru cursuri de perfecţionare, cu bani plătiţi de primărie.

Totuşi, angajaţii primăriei au profitat de ocazie şi au mers şi la mare, mai ales că aveau cazarea asigurată din banii contribuabililor.

Conform lugojinfo.ro, primarul Pecora şi viceprimarul s-au perfecţionat în Codul Administrativ la Costineşti, în timp ce secretara şi contabila au urmat cursuri de achiziţii publice.

O altă primărie din judeţ a cheltuit aproape 10.000 de euro pentru concediul mascat de pe litoral. Astfel, Primăria Gavojdia a trimis în staţiunea Venus, la specializare, 10 angajaţi ai primăriei, inclusiv primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.