Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Aiud a cumpărat un teren de la OMV Petrom, în scopul realizării unor parcări

business-review.eu
OMV Petrom

Primăria Aiud a cumpărat, cu aproape 78.000 de euro, un teren de la OMV Petrom SA, situat în zona Gării din oraş, în scopul amenajării unor parcări, potrivit unei hotărâri adoptate în unanimitate de către Consiliul Local, a anunţat joi, pe pagina de Facebook, municipalitatea.

"Ştim cât de importantă este pentru dumneavoastră creşterea numărului de parcări. Soluţiile trebuie să ţină cont de situaţia actuală. Municipiul Aiud are în total 1.805 locuri de parcare publice amenajate, iar în Aiud sunt înregistrate 8.774 de autoturisme. Deci vorbim despre un deficit de 6.969 locuri de parcare", se arată în mesajul transmis cetăţenilor din Aiud de către Primărie, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei menţionate, în ultimii ani au fost amenajate peste 200 de locuri noi de parcare, demers care va continua.

"Recent, am achiziţionat un teren în zona Gării, cu suprafaţa de 4.890 mp, cu scopul amenajării unor parcări. În baza Legii nr. 422/2001, ne-am exercitat dreptul de preemţiune asupra imobilului teren situat administrativ în Aiud, str. Gării, nr. 14, CF nr. 71904. Consiliul Local Aiud a aprobat în unanimitate cumpărarea acestui teren cu scopul realizării unor parcări. Amenajarea parcării va fi cuprinsă pe lista de investiţii de anul viitor. Imobilul a fost achiziţionat de la OMV Petrom SA, iar preţul de vânzare-cumpărare a fost de 77.945 EURO (TVA inclus)", se mai arată în mesajul postat de către administraţia locală din Aiud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.