Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Botoşani trebuie să plătească peste 200.000 de lei pentru dezinfectarea scărilor de bloc la începutul pandemiei

Twitter
dezinfectare

Primăria Botoşani trebuie să plătească peste 200.000 de lei pentru dezinfectarea scărilor de bloc la începutul pandemiei. Municipalitatea a încheiat contract cu o firmă, în urma unei licitaţii, iar câştigătorul a subcontractat lucrarea. Primăria a refuzat să plătească sumele facturate de cele două firme, motivând că nu a avut contract direct cu ele şi că nu a fost folosită substanţa solicitată, dar a pierdut definitiv în instanţă.

Potrivit Monitorul de Botoşani, Primăria municipiului reşedinţă de judeţ a pierdut definitiv u proces pe care i l-ai intentat două firme care au realizat operaţiunea de dezinfectare a scărilor e bloc, în 2020, la începutul pandemiei de coronavirus.

Municipalitatea a încheiat contract cu o firmă, în urma unei licitaţii, iar câştigătorul a subcontractat lucrarea.

Primăria a refuzat să plătească sumele facturate de cele două firme, peste 211.000 de lei, motivând că nu a avut contract direct cu ele şi că nu a fost folosită substanţa solicitată.

În instanţă, însă, firmele au demonstrat că Primăria a fost notificată cu privire la subcontractarea lucrării şi a semnat recepţia lucrării, fără obiecţiuni.

Tribunalul Botoşani a dat câştig de cauză celor două societăţi comerciale, iar Curtea de Apel Suceava a respins apelul Primăriei, ca fiind nefondat.

În aceste condiţii, Primăria Botoşani trebuie să plătească sumele facturate, penalităţi începând cu 2020, dar şi cheltuielile de judecată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.