Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Braşov amână cu două săptămâni inaugurarea patinoarului mobil

Facebook
patine ghiata

Primăria Braşov a amânat inaugurarea patinoarului mobil pe care urma să-l instaleze în centrul oraşului pe 15 decembrie, din cauza unor nereguli în procedura de achiziţie a acestui serviciu, potrivit Agerpres.

"Vom avea şi patinoar, chiar dacă nu de astăzi (luni, cum a anunţat Primăria anterior - n.r.), ci din 15 decembrie. Din păcate, am fost nevoiţi să reluăm procedura de achiziţie, pentru că am constatat o serie de probleme, grave, în ofertele celor două firme care au depus documentaţia pentru această achiziţie şi a trebuit să urmăm o procedură de notificare a Consiliului Concurenţei, cu toate etapele necesare", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Conform acestuia, Primăria a primit răspuns din partea Consiliului Concurenţei în cursul zilei de vineri.

Totodată, conform lui Toarcea, iluminatul festiv nu va fi pornit în cadrul unei festivităţi, pentru a se evita aglomeraţia de persoane, necomunicându-se ora la care se vor aprinde luminile.

Primăria a anunţat, în 16 noiembrie, că un patinoar mobil va fi instalat în Piaţa Sfântul Ioan, pentru sezonul de iarnă 2021-2022, acesta urmând să fie inaugurat în cadrul evenimentului "Braşov, oraş din poveste".

Conform Primăriei Braşov, patinoarul ar urma să funcţioneze în perioada 29 noiembrie - 28 februarie şi accesul în interiorul acestuia va fi gratuit.

Pentru a închiria un patinoar mobil, cu suprafaţa de 300 de metri pătraţi, Primăria Braşov a lansat procedura de achiziţie a acestor servicii, valoarea lor estimată fiind de 135.060 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.