Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Bucureşti anunţă că cei de la Luxten au pus gratuit la dispoziţie ornamentele luminoase de Crăciun

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam iluminat lumini Craciun targ

Luxten a pus şi în acest an gratuit la dispoziţie Primăriei Capitalei ornamentele luminoase de Crăciun care vor fi aprinse vineri seară pe un traseu de peste 33 de kilometri, municipalitatea urmând să plătească doar instalarea şi dezinstalarea lor, spune PMB. "Ornamentele de Crăciun sunt puse la dispoziţia primăriei gratuit de către Luxten. Primăria plăteşte doar montatul şi demontatul”, au precizat, vineri, reprezentanţii Primăriei Capitalei.

Iluminatul festiv de sărbători va fi aprins în Bucureşti vineri seară, la ora 19.10, din Piaţa Constituţiei, iar tema este axată pe figurine luminoase inspirate din tradiţiile româneşti: ie, clop, horă, motive tradiţionale româneşti, fiind vorba despre peste trei milioane de becuri de tip LED, pe un traseu care însumează peste 33 de kilometri şi cuprinde 59 de zone din Bucureşti.

Anul trecut, au fost aprinse 3.087.432 de beculete tip LED, puse la dispoziţie gratuit de către gestionarul sistemului de iluminat în Capitală, SC LUXTEN LIGHTING COMPANY SA. Nici în 2015 primăria nu a plătit pentru ornamentele luminoase, acestea fiind produse şi proiectate de Luxten şi oferite gratuit primăriei, care a trebuit să plătească doar montarea, demontarea lor şi conectarea la sistem, în valoare de peste 2 milioane de lei fără TVA, spunea Municipalitatea, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.