Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei, AJUTOR pentru viitoarele mămici: cursuri în spitalele din subordine

twitter.com
mama copilul

Spitalele din subordinea Primăriei Capitalei organizează în perioada 1-4 august o serie de evenimente dedicate 'Săptămânii Mondiale a Alăptării", unde viitoarele mame pot să se informeze de la specialiști despre importanța și beneficiile alăptării, potrivit AGERPRES.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale, alături de Asociația SAMAS—Sănătate pentru Mame și Sugari.

Potrivit unui comunicat al PMB, spitalele din subordinea Municipalității care au secții de obstetrică-ginecologie vor organiza cursuri pentru viitoarele mame, unde acestea vor avea posibilitatea să discute cu echipe de specialiști despre importanța și beneficiile alăptării și vor afla informații despre tehnica alăptării la sân.

Citeşte şi: Parlamentarii TĂCUŢI: Aleşii care n-au avut nimic de spus. Zeci de deputaţi şi senatori au luat cuvântul doar în prima ședință

Sesiunile vor fi interactive, iar participantele vor putea afla răspunsuri atât de la specialiștii în domeniul alăptării, medici neonatologi și asistente cu experiență în neonatologie, precum și din experiența altor mame, a mai informat PMB.

Workshop-urile dedicate "Săptămânii Mondiale a Alăptării" sunt gratuite și vor fi organizate în amfiteatrele a patru spitale.

Astfel, marți, începând cu ora 11.00, viitoarele mame sunt așteptate la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, iar de la ora 15.30 la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia.

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Profesor Doctor Panait Sârbu — "Maternitatea Giulești", va organiza un workshop miercuri la ora 13.00, iar Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino — vineri, de la ora 9.00.

Citeşte şi: Statistici ALARMANTE: Peste 1.800 de medici au cerut anul trecut avize pentru A PLECA din ţară .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.