Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei a început al doilea tratament pentru combaterea căpuşelor

capusa

Primăria Capitalei a început, luni, aplicarea celui de-al doilea tratament pentru combaterea căpuşelor dintre cele patru programate anul acesta în Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei transmis, luni, AGERPRES, tratamentele de combatere a căpuşelor se desfăşoară pe toate zonele de vegetaţie, spaţii verzi aflate în proprietatea Municipalităţii, respectiv parcuri, grădini publice, locuri de agrement, cimitire, spaţii, terenuri aferente imobilelor cu spaţii destinate locuinţelor colective (asociaţii de locatari/proprietari), cămine de elevi şi locuinţe sociale.

Tratamentele sunt aplicate, zilnic, între orele 7,00 - 15,00, în funcţie de condiţiile meteorologice. Pentru aplicarea tratamentelor, angajaţii Companiei Municipale Eco Igienizare Bucureşti intervin cu 12 utilaje de mare capacitate (ULV) şi cu autoutilitare Dokker, dotate cu atomizoare portabile.

Produsul biocid folosit pentru combaterea căpuşelor este Microsin în concentraţie de 0,5%. Acesta este aprobat de Ministerul Sănătăţii şi nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau a animalelor.

Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti a pus la dispoziţie numărul de dispecerat non-stop 0752.041.898 şi emailul sesizari@cmeib.ro, unde cetăţenii pot face sesizări şi reclamaţii în legătură cu apariţia unor focare de infestare în Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.