Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei: Dinamo-FC Viitorul nu se poate juca pe Arena Națională din cauza lucrărilor de mentenanță la gazon

Arena Nationala stadion

Primăria Municipiului București a anunțat că Arena Națională nu poate fi închiriată pentru meciul Dinamo-FC Viitorul, din etapa a 14-a a Ligii 1, potrivit clubului bucureștean, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Deși Liga Profesionistă de Fotbal anunțase, miercuri, că partida dintre cele două formații va avea loc pe Arena Națională, Primăria Capitalei a oferit un răspuns negativ, joi, din cauza lucrărilor de mentenanță pentru gazon apărute în urma meciului România-Norvegia, disputat marți, scor 1-1, în preliminariile EURO 2020.

"Având în vedere adresa înregistrată la Registratura Primăriei Municipiului București cu nr. 1783047/15.10.2019 și la Direcția Generală Investiții - Direcția Urmărire Proiecte cu nr. 2747/16.10.2019, prin care solicitați închirierea stadionului Arena Națională, în data de 27.10.2019, pentru organizarea partidei de fotbal dintre Dinamo și Viitorul, vă transmitem că locația mai sus menționată nu poate fi utilizată în ziua solicitată de dumneavostră", se arată în răspunsul oferit Primăriei Capitalei clubului Dinamo.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

Astfel, partida dintre Dinamo și FC Viitorul se va disputa pe arena din "Ștefan cel Mare" a clubului Bucureștean. Meciul este programat duminică, 27 octombrie, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga 1. În tur, Viitorul s-a impus, la Constanţa, scor 5-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.