Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei nu are încă un termen de finalizare pentru proiectul drumul expres până la A1

facebook.com
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, miercuri, care este stadiul principalelor proiecte de infrastructură din oraș, și a început prezentarea cu proiectul ce prevede un pod peste Dâmbovița și un drum expres până la A1, proiect pentru care nu este stabilită nici acum o dată de finalizare.

„Încep această prezentare cu cel mai complex proiect care se află în construcție în Capitală, și mă refer la Străpungerea Ciurel. Știți că trebuia terminat acum patru ani. Când l-am preluat, era realizat 13 la sută. Un procent nesatisfăcător, proiectul era și complet blocat. Proiectul inițial era realizat greșit, nu se luaseră în calcul anumite lucruri. S-au făcut eforturi pentru recuperarea întârzierilor. În privința nodului rutier, podul este realizat 90 la sută, iar întregul tronson 70 la sută. Este un real progres. (...) Până la finalul anului viitor, acest obiectiv va fi realizat”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, conform Mediafax.

Edilul a vorbit și despre partea a doua a acestui proiect, respectiv drumul expres până la A1, însă nu a menționat și o dată a finalizării proiectului.

„În ceea ce privește Autostrada A1, ar trebui să expropriem 200 de imobile, multe dintre ele construite în ultimii ani. Efortul bugetar este imens și vor fi și nemulțumiti din partea cetățenilor care și-au construit acolo clădiri. Ținând cont de asta, am redesenat traseul de expropriere, astfel că am ajuns la 20 de imobile ce trebuie demolate”, a mai declarat Firea, care a precizat că în prezent nu există un PUZ pentru drumul expres ce trebuie să treacă pe lângă Lacul Morii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.