Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei va reabilita Podul Mare din Parcul Cișmigiu

Inquam Photos/ Octav Ganea
parc barci barcute lac cismigiu

Primăria Capitalei va reabilita Podul Mare din Parcul Cișmigiu, lucrările urmând să înceapă în perioada imediat următoare. Valoarea totală a lucrărilor este de peste 3 milioane de lei, iar durata de execuție a lucrărilor este de 8 luni, anunță Mediafax.

Consiliul General al Municipiului București a aprobat în ședința de vineri Proiectul de Hotărâre privind transmiterea, cu titlu gratuit, de către ALPAB către Direcția Investiții din cadrul Primăriei Capitalei, a documentației tehnico – economice aferente obiectivului de investiții „Pod – Număr de inventar 1111264 din Parcul Cișmigiu” pentru lucrări de reparații capitale a obiectivului de investiții „Reabilitare peisagistică a parcului istoric Grădina Cișmigiu”.

Având în vedere faptul că ALPAB nu are fonduri suficiente pentru execuția reparațiilor la Podul Mare din parcul Cișmigiu, pod extrem de degradat, un real pericol pentru siguranța cetățenilor, Primăria Capitalei va face lucrările necesare prin Direcția de Investiții.

Pentru realizarea lucrărilor, a fost necesară transmiterea, cu titlu gratuit, a documentației indicatorilor tehnico – economici de la ALPAB către Direcția Investiții din cadrul PMB.

„Lucrările se vor face cu protejarea valorilor arhitectural-urbanistice, istorice și de mediu natural, astfel încât aspectul arhitectural, volumetria, materialele și culorile originale ale podului să rămână neschimbate. Podul Mare, amplasat între Aleea Magnoliei și Aleea Platanului, asigură traversarea pietonală a lacului Cișmigiu”, spun reprezentanții Primăriei Capitalei.

Valoarea totală a lucrărilor de reparație a Podului Mare este de 3.328.047,33 lei cu TVA inclus, iar durata de execuție a lucrărilor este de 8 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.