Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei va relua procedura de achiziţie a locuinţelor pentru cadrele medicale din București

blocuri locuinte

Gabriela Firea anunţă că Primăria Capitalei va relua procedura de achiziţie a locuinţelor pentru cadrele medicale angajate în spitalele administrate de municipalitate, subliniind că din cele 600 de locuinţe prevăzute în proiect, au fost achiziţionate 177 p'nă în prezent.

Citește și: Pensie NESIMȚITĂ plătită de statul român: 7.000 de euro pe lună; topul celor mai mari pensii în octombrie 2019

„Primăria Capitalei va relua procedura privind achiziţia a 423 de locuinţe din cele 600 destinate personalului medical. P'nă acum au fost achizţionate 177 de astfel de apartamente. Prin programul derulat de Primăria Capitalei, se achiziţionează 600 de apartamente cu destinaţia de locuinţe de serviciu pentru personalul angajat în unităţile medicale din subordinea Municipalităţii. P'nă în prezent, au fost cumpărate 177 de apartamente – cu 1, 2 sau 3 camere. Valoarea acestor locuinţe, care sunt situate în sectoarele 1, 2, 6 şi Bragadiru, se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro. (...) Sper să avem de această dată mai multe oferte, pentru că în ciuda faptului că Primăria a achitat preţul pieţei, piaţa nu a răspuns de la început pe măsura acestei oportunităţi”, a spus Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.