Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei vrea să-i dea titlul de cetățean de onoare lui Cornel Dinu: În referatul de aprobare apare drept 'antrenor principal la Steaua'

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Consiliul General al Capitalei are pe ordinea de zi a ședinței de joi un proiect de hotărâre pentru acordarea titlului de cetățean de onoare lui Cornel Dinu, o legendă a clubului Dinamo, caracterizat însă în referatul de aprobare drept fost jucător român,"antrenor principal la Steaua București", anunță MEDIAFAX.

"Corneliu Constantin Dinu (n 2 august 1948, Târgoviște), cunoscut sub numele de Cornel Dinu, este un fost jucător și antrenor de fotbal român. A fost antrenor principal la Steaua București, apoi a mai antrenat CS Târgoviște, ASA Târgu Mureș, Oțelul Galați U Cluj și FC Olt și a fost selecționer a echipei naționale de fotbal al României în campania de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal 1994, drept pentru care a și fost decorat cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a III-a", se arată în raportul de aprobare semnat de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Citește și: Date de ULTIM MOMENT - Cu ce scor l-a ZDROBIT Dăncilă pe Iohannis în Botoșani

Ulterior, în raportul de specialitate, cei din Primărie precizează că Dinu a "debutat la echipa din orașul național, Metalul Târgoviște. La seniori a jucat numai pentru Dinamo București, având 454 de meciuri în Liga I și 53 de goluri marcate. A fost mulți ani căpitanul echipei naționale, pentru care a jucat de 75 de ori și a marcat 7 goluri. A fost titular în echipa României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.