Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria comunei Lunca Ilvei din Bistrița-Năsăud nu a majorat taxele și impozitele locale de 22 de ani

Cotidianul
economia subterana taxe

Primăria comunei Lunca Ilvei din județul Bistrița-Năsăud nu a majorat taxele și impozitele pentru case și terenuri de 22 de ani, ultima majorare având loc în 1998. Primarul susține că decizia a fost luată pentru a nu-i împovăra pe localnici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Într-o comună din Bistrița-Năsăud, taxele și impozitele plătite de localnici nu au fost majorate în ultimii 22 de ani, ci doar indexate cu rata inflației, așa cum prevede legea, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Vlad Voiculescu, candidat la Primăria Capitalei, despre ordonanța pe sănătate:La Ministerul Sănătăţii s-a inventat un săculeţ cu bani

Primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan, spune că nu a vrut să îi împovăreze pe localnici cu impozite și taxe mai mari.

„Taxele și impozitele locale pe care oamenii le plătesc pentru terenuri și case nu au mai fost majorate din 1998. Acestea au fost doar indexate cu rata inflației pentru că nu am vrut să îi împovărăm pe oameni. Am reușit să atragem fonduri europene care au crescut calitatea vieții în comună, avem și agenți economici activi care contribuie semnificativ la bugetul comunei noastre și ne descurcăm și fără a le crește oamenilor taxele și impozitele pe care le plătesc. Am reușit chiar să subvenționăm cu 40% și lucrarea de cadastru general a comunei, suntem prima comună din România care are cadastru general”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Flaviu Lupșan.

Citește și: Marcel Vela a izbucnit, în timpul audierilor: Este un ordin! N-a fost nicio eroare, oameni buni!

Comuna Lunca Ilvei este una dintre cele mai dezvoltate din județul Bistrița-Năsăud, aici avându-și sediul mai multe companii mari, care se ocupă cu activități forestiere sau de construcții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.