Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Craiova şi două societăţi comerciale, amendate pentru că nu au intervenit la curăţarea poleiului

polei

Primăria municipiului Craiova şi societăţile comerciale Erpia şi Domarcons, care administrează primul tronson din drumul judeţean 552 Craiova - Cetate din Dolj (Craiova-Bucovăţ - Râpa Roşie), aflat în reabilitare, au fost, miercuri, amendate de poliţie cu câte 7.000 lei pentru că nu au intervenit pentru curăţarea poleiului.

Potrivit IPJ Dolj, pe drumurile publice din judeţ au fost sesizate, miercuri, 10 evenimente rutiere, din care 8 au fost soldate doar cu pagube materiale, iar în două situaţii au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. "De asemenea, poliţiştii doljeni au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale administratorilor drumurilor publice, cu amendă în valoare totală de 21.750 de lei", informează IPJ.

Din cauza poleiului, pe străzile din Craiova a fost haos în prima parte a zilei, când s-au format ambuteiaje şi au fost înregistrate mai multe accidente. Două tinere care se aflau în staţia de tramvai de la Hanul Craioviţa au fost lovite de un autoturism scăpat de sub control.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că, la intersecţia străzii Calea Severinului cu Bulevardul Dacia, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Craiova, ar fi accidentat două tinere de 22 şi 23 de ani, prima din Craiova şi cea de-a doua din Coţofenii din Faţă, care se aflau în staţia de refugiu pentru tramvai. În urma evenimentului rutier, cele două tinere au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", au informat reprezentanţii IPJ Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.