Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Iași se pregătește pentru sărbătorile de iarnă: 700 de brazi în ghivece vor fi ornați și amplasați în tot orașul

YouTube
luminițe sărbători

Primăria Iași a anunțat începerea lucrărilor de amenajare pentru sărbătorile de iarnă. 700 de brazi în ghivece și 14 brazi mari vor fi amplasați în tot orașul, conform Mediafax.

Potrivit primăriei, aprinderea iluminatului de sărbători va avea loc, ca de obicei, de Ziua Națională, pe 1 decembrie, pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Pentru această iarnă au fost cumpărați circa 700 de brazi în ghivece, care vor fi ornați și amplasați în toate zonele orașului. De asemenea, 14 brazi mari vor fi decorați și montați pe pietonalul Ștefan cel Mare, Piața Unirii, Parcul Copou, Parcul Expoziției, Păcurari (Mimoza), Tătărași (Oancea), CUG (Rond vechi), Nicolina (Esplanada I), Alexandru cel Bun (Piața Voievozilor) și în alte puncte de atracție. În premieră, acestora li se vor adăuga 100 de brazi, confecționați din lemn, care vor fi împodobiți cu cetină și ornați cu ghirlande luminoase.

Punctele principale de atracție vor rămâne pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, unde vor fi montate și două tuneluri din cetină cu instalații luminoase, și Piața Unirii, deasupra căreia este deja montată o plasă luminoasă. Amenajări specifice vor fi făcute și în principalele ronduri (Podu Roș, Podul de Piatră, Fundație etc.).

A început și montarea figurinelor și instalațiilor electrice de iluminat festiv de-a lungul principalelor artere din zona centrală.

Reprezentanții primăiei anunță că o decizie privind organizarea Târgului de Crăciun în condiții de siguranță sanitară va fi luată și anunțată în perioada următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.