Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Măureni din Caraș-Severin le oferă tinerilor terenuri pentru a-și construi case, ca să revină în comunitate

teren agricol

Primăria Măureni pune la dispoziţia tinerilor terenuri pentru a-şi construi case, demersul făcând parte din strategia autorităţilor de a atrage în comunitate cât mai mulţi tineri, anunță AGERPRES.

Citește și: VIDEO ȘOCANT - Klaus Iohannis nici măcar nu se uită la militarul care a leșinat în spatele lui

"Contează foarte mult şi comunicarea noastră cu tineretul şi cum îi facem să perceapă că şi în ţara noastră se pot face lucruri frumoase, iar pentru aceasta încercăm să le oferim şi noi câte ceva. Încercăm să îi atragem spre casă, să îi convingem să investească aici, să îşi facă o căsuţă a lor. După cum se şi poate vedea, la noi, tinerii au început deja să îşi construiască astfel de case, pentru că le-am oferit teren pe Legea 15. Acum, la ieşirea din comuna Măureni, spre Reşiţa, scoatem un nou tronson, un teren nou, în care vom avea pusă o parte şi la vânzare, iar cealaltă parte va fi oferită, din nou, tinerilor. În acest fel, sperăm ca şi numărul investitorilor să crească. De altfel, suntem în discuţii cu un investitor, care ar dori să vină la Şoşdea şi să investească într-o fermă mare, valoarea investiţiei fiind de circa 20 milioane euro", a declarat primarul comunei Măureni, Brian Filimon.

În satul Şoşdea, care aparţine comunei Măureni, primăria a dat aproape 20 de parcele, pe jumătate dintre ele fiind ridicate, deja, primele construcţii. Primarul Brian Filimon este convins că tinerii, dacă sunt ajutaţi, au toate motivele să revină la sat.

Comuna Măureni are, în prezent, aproximativ 2.500 de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.