Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Municipiului Bucureşti: Amenzi de 35.000 de lei, în decurs de două ore, pentru şoferii unor autovehicule de mare tonaj

pmb

Opt conducători auto ai unor autovehicule de mare tonaj au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, informează Primăria Municipiului Bucureşti (PMB)

"Vineri, 14 octombrie, în decurs de două ore, poliţiştii locali din cadrul Serviciilor Circulaţie Rutieră, Control Transporturi şi Protecţia Mediului au depistat în trafic opt şoferi de utilaje grele care nu aveau autorizaţie de acces în zone în care circulaţia vehiculelor cu masă totală maxim autorizată de peste 5 tone este restricţionată. Conform H.C.G.M.B. 134/2004, conducătorii auto indisciplinaţi au fost sancţionaţi contravenţional, cu amenzi în valoare totală de 34.700 de lei", informează Primăria Capitalei, prin intermediul unui comunicat, potrivit Agerpres.

Acţiunile poliţiştilor locali s-au derulat preponderent în zona de sud a Capitalei şi au vizat şoferii vehiculelor de mare tonaj care au încercat să tranziteze oraşul încălcând legislaţia rutieră în vigoare, mai menţionează comunicatul PMB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.