Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria municipiului Târgu-Mureş vrea să cumpere 38 de autobuze noi cu peste 9 milioane de euro

wifi ratc intenret grauti autobuze

 

Primăria municipiului Târgu-Mureş vrea să achiziţioneze, în leasing, 38 de autobuze noi, valoarea contractului fiind estimată la 42,74 milioane de lei (9,2 milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP.

Achiziţia de autobuze noi se va face în sistem leasing financiar pe 36 de luni, conform bugetului aprobat. Valoarea avansului este 10%, valoarea reziduală 1%, iar rata dobânzii este fixă pe toată durata de leasing, potrivit anunţului, scrie News.ro.

Totodată, valoarea ratelor va include taxele de înmatriculare şi asigurările pe primul an. Numărul de autobuze care va fi achiziţionat este de 38.

Principalul criteriu de atribuire este raportul calitate/preţ, iar data limită pentru primirea ofertelor este 4 februarie 2019, potrivit anunţului.

Autoritatea contractantă a stabilit ca cerinţă minimă realizarea unei medii a cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani (2015, 2016, 2017) de cel putin 38,8 milioane de lei.

În plus, ofertantul trebuie să demonstreze că, în ultimii trei ani, a furnizat produse comparabile cu cele care fac obiectul contractului, a căror valoare cumulată să fie de minimum 38,8 milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.