Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Piteşti a anunţat demararea unor ample acţiuni de dezinfecţie a municipiului înaintea datei de 15 mai

Primaria Sectorului 4
dezinfectie stradala

Primăria Piteşti a anunţat, miercuri, demararea unor ample acţiuni de dezinfecţie a municipiului înaintea datei de 15 mai, când urmează să fie relaxate restricţiile privind deplasarea cetăţenilor, potrivit Agerpres.

"În contextul trecerii la starea de alertă, care presupune o mai mare mobilitate a cetăţenilor atât în localitate, cât şi în afara ei, Primăria Municipiului Piteşti desfăşoară, în intervalul 13-15 mai, ample acţiuni de dezinfecţie a oraşului, menite să prevină răspândirea epidemiei de COVID-19. Astfel, pe timp de noapte, sunt dezinfectate străzile principale şi bulevardele, precum şi zonele din jurul pieţelor şi al platformelor de gunoi, cu ajutorul mijloacelor mecanizate", se arată într-un comunicat al Primăriei Piteşti.

Conform sursei citate, vor fi reluate activităţile de curăţare şi dezinfectarea parcurilor şi a locurilor de joacă, precum şi a altor spaţii publice, în care se estimează un aflux important de persoane odată cu ridicarea restricţiilor de circulaţie.

Citește și: CTP, reacție după decizia CCR: ‘Oamenii s-au relaxat și totul depinde de gena dacică, aia despre care se spunea că ne protejează’

"Pe parcursul săptămânilor următoare, vor fi periodic efectuate astfel de acţiuni de dezinfecţie a străzilor şi a spaţiilor publice, pe lângă activitatea permanentă de curăţare a oraşului şi de întreţinere a spaţiilor verzi", se precizează în comunicat.

Administraţia locală hotărâse, pe 26 martie, închiderea tuturor celor 79 de locuri de joacă din municipiu, după ce anterior a fost restricţionat şi accesul în toate parcurile, cu scopul reducerii riscului de transmitere a noului coronavirus. Poliţia Locală a monitorizat zonele respective, pentru a se asigura că sunt respectate restricţiile de acces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.