Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sângeorgiu de Pădure a anunţat că a deschis cutia timpului, după un deceniu de existenţă ca oraş

msnews.ro
Sângeorgiu de Pădure

Primăria Sângeorgiu de Pădure a anunţat, joi, că a deschis cutia timpului, o sticlă sigilată ermetic cu 21 de mesaje care conţin dorinţele personale şi ale comunităţii locale, formulate în urmă cu 10 ani, când această unitate administrativ-teritorială a devenit oraş.

"În urmă cu zece ani, echipa tânără constituită în jurul primarului Csibi Attila Zoltán a lăsat un mesaj pentru viitor - o sticlă sigilată ermetic cu 21 de mesaje despre dorinţele personale, dar şi pentru comunitatea locală. Azi, după un deceniu, recipientul a fost deschis cu ocazia acestei aniversări, iar acele gânduri vor fi prezentate publicului prin cinci videoclipuri (...) Sângeorgiu de Pădure este cel mai mic şi unul dintre cele mai tinere oraşe ale judeţului Mureş, a cărui conducere a fost preluată de Csibi Attila Zoltán şi echipa lui tânără în urma alegerilor locale din 2012. Învestirea noului primar a avut loc pe 20 iunie 2012, iar pentru a marca cea de-a zecea aniversare şi pentru a prezenta realizările din toată această perioadă, a fost lansată o campanie - 10 ani împreună pentru Sângeorgiu de Pădure", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sângeorgiu de Pădure.

Realizările din ultimii zece ani sunt numeroase, a arătat conducerea oraşului, fiind finalizate aproape 100 de proiecte, împărţite pe 10 categorii: infrastructură, educaţie, sport, turism, agrement, memorialul satului Bezidu Nou, sănătate, siguranţă publică, cultură şi dezvoltarea satului Bezid, potrivit Agerpres.ro.

Între investiţiile majore se regăsesc renovarea completă a Castelului Rhédey, asfaltarea aproape completă a reţelei de drumuri, modernizarea şi extinderea şcolii de pe strada Gheorghe Doja şi construirea unei săli de sport multifuncţionale complet nouă, care va fi inaugurată în zilele următoare, renovarea Căminului Cultural, crearea Parcului Memorial Bezidu Nou sau reconstrucţia Bisericii Unităţii.

"În urmă cu zece ani, am reuşit să câştig alegerile pentru primăria din Sângeorgiu de Pădure cu ajutorul şi încrederea cetăţenilor din oraşul nostru. Pe parcursul campaniei, un grup de adolescenţi şi tineri de douăzeci şi ceva de ani, au mers pe străzile oraşului încurajându-i pe locuitorii din Sângeorgiu de Pădure să aibă încredere. Am pornit la drum 10 tineri, apoi 20, 40, 50, am avut încredere că putem realiza ce ne-am propus, că oamenii vor crede în noi şi în determinarea noastră de a dezvolta Sângeorgiu de Pădure", a declarat primarul Csibi Attila Zoltán.

Edilul a precizat că există şi proiecte care se află în stadii incipiente, cum ar fi reconstrucţia şi echiparea spitalului sau construcţia piscinei, printre datoriile sale faţă de comunitate fiind şi siguranţa trotuarului şi a trecerii de pietoni de pe strada Gheorghe Doja, un proiect care urmează să fie finalizat în următorii doi ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.