Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Satu Mare a organizat evenimentul 'Rugăciune pentru Satu Mare', pentru a încuraja solidaritatea în timpul pandemiei

post rugaciune

Primăria Satu Mare a organizat miercuri evenimentul „Rugăciune pentru Satu Mare”, care a reunit membri ai tuturor cultelor din oraș, pentru a încuraja solidaritatea în timpul pandemiei.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Satu Mare, solidaritatea și unitatea oamenilor, indiferent de etnie și confesiune, au fost cele care în perioada pandemiei au mobilizat sute de sătmăreni să vină în sprijinul semenilor lor, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că e în pragul falimentului:  Numai proștii spun asta

„Pentru a încuraja acest sentiment de unitate și solidaritate, Primăria și Consiliul Local Satu Mare au organizat miercuri, 20 ianuarie, în sala mare a Casei Meșteșugarilor, evenimentul 'Rugăciune pentru Satu Mare', la care participat reprezentanți ai tuturor cultelor din municipiu și consilieri locali”, se arată în comunicat.

„Să ne ajute Dumnezeu să aducem în fiecare an împreună oameni care fac parte din confesiuni diferite, partide diferite, dar sunt uniți de același crez comun, aceeași dorință de a face din comunitatea noastră o lume mai bună! Societatea multiculturală în care trăim aici în Satu Mare e cel mai de preț bun pe care îl avem”, a spus primarul Kereskényi Gábor.

Cu acest prilej, primăria a propus înființarea unui Grup de Rugăciune la nivelul orașului, cu scopul de „a se întâlni periodic pentru a organiza diverse evenimente comune și pentru a întări armonia între grupurile religioase”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.