Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 1 a virat Spitalului Floreasca 2,8 milioane lei pentru plata facturilor

floreasca

Clotilde Armand anunță că Primăria Sectorului 1 a virat Spitalului Floreasca suma de 2,8 milioane lei pentru plata facturilor de utilități, întreținere și funcționare: „În acest moment, toate resursele financiare ale spitalului sunt direcționate pentru pregătirile pentru valul 4 al pandemiei”, notează Mediafax.

„Iată ce mai facem noi la primărie în timp ce unii țipă disperați pe la televiziunile lor împotriva noastră: Am virat astăzi Spitalului Clinic de Urgență București - Floreasca suma de 2,8 milioane lei pentru plata în integralitate a tuturor facturilor de utilități, întreținere și funcționare. Vorbim de cheltuieli pentru iluminat, încălzire, apă, deșeuri, aer condiționat, telecomunicații, dar și pentru plata unor servicii de întreținere și piese de schimb pentru echipamentele medicale”, transmite Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 amintește că în Spitalul Clinic de Urgență București - Floreasca au fost internați în prima jumătate a anului 2021 un număr de 9.490 de pacienți, din care 813 infectați cu virusul SARS-CoV-2.

„În acest moment, toate resursele financiare ale spitalului sunt direcționate pentru pregătirile pentru valul 4 al pandemiei de COVID-19, pentru achiziția de medicamente și materiale sanitare și realizarea unor stocuri de rezervă. Un spital în care, în primele șase luni ale anului 2021, au fost internați 9.490 de pacienți, din care 813 infectați cu virusul SARS-COV-2. Este un moment dificil pentru toată lumea și, mai ales acum, spitalele din Sectorul 1 trebuie să ofere servicii de calitate și să funcționeze în cele mai bune condiții. Așa cum am mai spus, investițiile în funcționarea spitalelor sunt prioritare pentru mine și echipa mea, iar managerii acestora vor avea ușa deschisă la Primăria Sectorului 1 pentru a-i sprijini în rezolvarea problemelor”, conchide Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.