Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 4 a creat o unitate specială pentru dezinfectarea spațiilor publice. Aceasta este formată din 350 de oameni și 60 de mașini (FOTO)

Primaria Sectorului 4
dezinfectare strazi

Începând de astăzi, 20 martie 2020, Primăria Sectorului  4 are la dispoziție o unitate specială pentru spălarea și dezinfectarea spațiilor publice, care va lucra non-stop, în ture, pentru ca toate arterele, trotuarele, aleile de intrare în bloc, scările de bloc, spațiile de joacă și locurile de relaxare să fie curățate și igienizate în cel mai scurt timp posibil, anunță Cristian Zărescu, consilierul primarului Sectorului 4, Daniel Baluta.

Unitatea specială este formată dintr-un număr de aproximativ 350 de oameni dotați cu echipament de protecție (mască, combinezoane, mănuși, botoșei), care vor opera un număr de 60 de autoutilitare echipate special pentru acest tip de activități (inclusiv pompe de mare presiune). Totodată, în funcție de specificul fiecărui loc în care se execută dezinfecția, aceștia vor putea folosi și unul dintre cele peste 70 de atomizoare.

Substanțele ce sunt folosite pentru dezinfectare sunt cele  dovedite deja ca fiind cele mai eficiente în combaterea virusurilor – hipocloritul de sodiu si peroxidul de hidrogen, folosite în conbinație cu spuma activă ecologică. Toate acestea sunt sigure pentru oameni și prietenoase cu mediul.

Operațiunea se va face în două etape. Mai întâi, această unitate specială va spăla și va igieniza spațiile publice, după care va aplica, în aceleași locuri, și substanțele dezinfectante.

Activitatea începută astăzi vine în completarea celorlalte măsuri pe care Primăria Sectorului 4 le-a luat în încercarea de  stopa răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.