Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 4 desființează ghișeele unde se plătesc taxele și impozitele

Primaria Sectorului 4
Sectorul 4 Daniel Baluta

Ghișeele din Sectorul 4 unde se plătesc taxele și impozitele vor fi desființate, iar dările vor fi plătite on-line. 2021 este ultimul an în care mai pot fi plătite taxe și impozite în sistem clasic. În schimb, în sector vor fi înființate mai multe centre de asistență.

Primăria Sectorului 4 a anunțat că va desființa toate centrele în care pot fi plătite la ghișeu taxele și impozitele locale. Primăria se digitalizează, iar contribuabilii vor fi ajutați să facă operațiuni în noul sistem.

Citește și: Vlad Voiculescu: ‘Cred că este bine ca oamenii să aibă acces la teste antigen de calitate’

„Anul 2021 va fi ultimul în care vom mai sta la cozi să ne plătim taxele și impozitele. Ne digitalizăm 100%. Însă, pentru că vor mai fi oameni care nu vor ști cum să își plătească dările în sistem online, vom mai păstra puncte de informare și asistență a cetățenilor, în diferite locații din sector, pentru cei care au nevoie de ajutor, fie că vorbim despre utilizarea platformelor electronice, fie că discutăm despre folosirea stațiilor de plată self-pay. Trebuie să înțelegem că acesta este viitorul. Vrem sau nu vrem, către acest drum se îndreaptă omenirea”, au anunțat reprezentanții Primăriei Sectorului 4.

Pe parcursul anului vor fi făcute campanii de informare astfel încât locuitorii Sectorului 4 să fie pregătiți pentru modificarea pregătită de Primărie.

Citește și: Compania Moderna pregătește un vaccin anti-COVID-19 pentru copii: ‘Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.