Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 4 vrea să cheltuiască 136 milioane euro pentru amenajarea domeniului public

bucuresti harta sectoare

Primăria Sectorului 4 a lansat o licitaţie de 643,7 milioane lei (136 milioane euro) pentru amenajarea domeniului public de pe raza sectorului, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP, potrivit News.ro.

Contractul vizează ”amenajarea, întreţinerea, extinderea şi modernizarea domeniului public de pe raza administrativ teritorială a Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti”.

Acordul-cadru are o durată de 48 de luni şi are ca principal obiect amenajarea şi întreţinerea domeniului public în vederea ”creşterea calităţii vietii pentru locuitorii sectorului”.

”Sectorul 4 se află într-un proces accelerat de dezvoltare urbanistică, economică şi socială, proces ce modifică echilibrul actual dintre mediul natural şi nevoia umană. În acelaşi timp, creşterea populaţiei şi limitarea teritorială, necesită măsuri de protecţie, în vederea menţinerii unui standard ridicat de viaţă”, se arată în anunţ.

Ofertantul trebuie să demonstreze că media cifrei de afaceri generală aferentă anilor 2016, 2017 şi 2018 a fost de minimum 90 milioane lei. Dacă un grup de firme depune o ofertă comună, cerinţa se demonstrează prin luarea în considerare a resurselor tuturor membrilor grupului.

”Ofertanţii trebuie să facă dovada că, în ultimii 5 ani calculaţi până la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, au fost prestate şi duse la bun sfârşit, în conformitate cu normele profesionale în domeniu, servicii similare celor ce formează obiectul acordului cadru în valoare totala de 30 milioane lei”, se arată în anunţ.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 octombrie.

Citește și: Se strigă 'Trădare!' în ALDE: șef județean aruncă în aer partidul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.