Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sibiu a început montarea beculeţelor pentru iluminatul festiv de sărbători, cu mai bine de două luni înainte de Crăciun

instalatii craciun

Primăria oraşului Sibiu a început montarea beculeţelor pentru iluminatul festiv de sărbători, cu mai bine de două luni înainte de Crăciun, pentru ca luminile să poată fi aprinse la debutul Târgului de Crăciun, la jumătatea lunii noiembrie, transmite MEDIAFAX.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Potrivit Primăriei Sibiu, montarea iluminatului festiv de sărbători a început pe principalele bulevarde din oraș, primul fiind bulevardul Vasile Milea, care străbate orașul dinspre Valea Oltului până la ieșirea spre Alba.

„Iluminatul de sărbători pe principalele bulevarde va fi pus în funcțiune în preajma sărbătorilor de iarnă. În paralel, va începe în următoarele zile, și montarea iluminatului de sărbători în centrul istoric, mai ales în Piața Mare, pentru a fi pregătit în 15 noiembrie, de inaugurarea Târgului de Crăciun”, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

Iluminatul de sărbători este alcătuit din peste 600 de figurine luminoase pentru stâlpi, peste 2.500 de metri de țurțuri și perdele luminoase, mai mult de 5.000 de metri de șiruri luminoase, precum și globuri și ghirlande luminoase care vor împodobi bradul de Crăciun din Piața Mare, care va avea 24 de metri înălțime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.