Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sibiului vrea să cumpere servicii de salubrizare şi deszăpezire în valoare de aproape 13 milioane euro

sibiu_piata_mare

Primăria Sibiului este gata să cumpere servicii de salubrizare şi deszăpezire, pe o durată de 2 ani, în valoare de 61,85 milioane lei (12,98 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma online SICAP, conform news.ro.

Printr-un acord-cadru încheiat pe 48 de luni, furnizorul va presta ”activităţi de măturat, spălat, stropit şi întreţinere a căilor publice şi curăţarea şi transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau de îngheţ, în municipiul Sibiu şi staţiunea Păltiniş”, potrivit anunţului.

Contractul, estimat la 61,85 milioane lei (12,98 milioane euro), fără TVA, va fi finanţat din fonduri bugetare. Media cifrei de afaceri globală a firmelor interesate, în ultimii 3 ani (2016, 2017, 2018), trebuie să fie de cel puţin 15 milioane lei.

Companiile interesate trebuie să demonstreze experienţă în activităţi având ca obiect servicii de salubrizare stradală şi deszăpezire.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.