Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarii liberali lăudați de PPE. Manfred Weber: Emil Boc a transformat orașul în City Valley al României

Radu Pop
Inquam Photos / George Calin
manfred weber ppe

Liderul popularilor europeni, Manfred Weber a lăudat primarii PNL și modelul liberal de a face administrație locală, cu accent pe investiții și dezvoltarea comunităților.

“Am văzut dezvoltarea României după Coronavirus. Emil Boc a transformat orașul în City Valley al României. Asta face EPP. Asta vrem să vă arătam, că livrăm dezvoltare pentru cetățeni” a declarat Weber la conferința de presă de la întâlnirea comună a Grupului PPE din Parlamentul European cu Grupul PPE la Comitetul European al Regiunilor, susținută de Manfred Weber, Olgierd Geblewicz, Siegfried Mureșan și Emil Boc.

La rândul său, Emil Boc, primarul liberal al Clujului, a subliniat că Partidul Popular European, la nivelul Europei, este partidul primarilor, partidul autorităților locale și regionale, și la fel în România Partidul Național Liberal este partidul primarilor.

“Investiții si coeziune sunt cele 2 lucruri cheie pe care PPE le are în AND, investiții și locuri de muncă bine plătite. Coeziune astfel încât nimeni să nu fie lăsat în urmă. (…) România, de la intrarea în UE, 2007, a trecut de la 27% media PIB pe cap de locuitor, la 72%, un progres extraordinar.. Evident că trebuie mai mult. Dar important este că suntem pe direcția corectă”, a susținut Emil Boc.

Boc a adăugat că “avem 50 de miliarde de euro care au intrat în această țară prin politica coordonată de Partidul Popular European de Coeziune și Solidaritate. Nu veți găsi astăzi o localitate în România din cele 3200 de comune care să nu aibă o școală, o creșă, o grădiniță, un parc, un loc de joacă, un drum, autostradă, fără bani europeni. (…) Prin politica de coeziune trebuie să creăm condiții ca nimeni să nu fie nevoit să plece din România“

Liderul liberal a concluzionat că putem crea condiții pentru a putea să rămână românii în țară, insistând pe faptul că PPE este motorul dezvoltării Europei, iar PNL este partidul investițiilor si locurilor de muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.