Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul ales al Chişinăului Ion Ceban: 'Vreau să fiu primarul tuturor şi îmi voi suspenda calitatea de membru de partid când îmi va fi validat mandatul'

www.unimedia.md
ion ceban

Primarul ales al Chişinăului Ion Ceban (PSRM) a anunţat că se suspendă din calitatea de membru de partid şi că va fi un primar al tuturor, potrivit news.ro.

Ion Ceban şi-a început conferinţa de presă cu mulţumiri cetăţenilor pentru încrederea acordată, venind cu promisiunea că va îndeplini programul său electoral, punct cu punct.

„Vreau să fiu primarul tuturor şi îmi voi suspenda calitatea de membru de partid în momentul când îmi va fi validat mandatul”, a spus Ion Ceban, conform Unimedia.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

Totodată, primarul ales al capitalei Republicii Moldova a lansat un apel către membrii Blocului ACUM din consiliul municipal să creeze împreună cu PSRM o majoritate viabilă pentru o activitate productivă la nivel local.

Ion Ceban a fost ales primar al Chişinăului cu 52,39% din voturi, contracandidatul său Andrei Năstase, din partea Blocului ACUM, obţinând 47,61%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.