Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Brașovului și fostul președinte al Consiliului Județean, achitați de Tribunalul Covasna într-un dosar de corupție

scripcaru

Lovitură de teatru în dosarul Farmacia în care George Scripcaru și Aristotel Căncescu au fost judecați pentru abuz în serviciu. Magistrații Tribunalului Covasna i-au achitat pe toți inculpații din dosar. CĂNCESCU ARISTOTEL ADRIAN, SCRIPCARU GEORGE, MATEI GAVRIL, GRAMA LUCIA CRISTINA, S.C. LICOFRIG S.R.L., DUMITRESCU MARIA, PARASCHIV NICOLAE, RAD EMESE, SFARGHIU TUDOR OCTAVIAN, este numele celor inculpați în această cauză. După o cercetare judecătorească de trei ani, judecătorii au considerat că procurorilor DNA doar li s-a părut că există fapte de corupție în aceast dosar. Tribunalul Covasna s-a pronunțat și i-a achitat pe toți cei implicați în dosar. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel, potrivit brasovstiri.ro.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Accident cu cinci mașini lângă Ambasada Chinei din București

Dosarul vizează închirierea nelegală a unei suprafețe de 110 metri pătrati de teren în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov și construcția unei cladiri pentru desfășurarea de activitați comerciale, în baza unei autorizații eliberate de Primăria Brașov, în condițiile în care firma nu îndeplinea condițiile legale pentru a obține autorizația.

Societatea a ridicat pe acel teren o clădire ”pe o suprafață mai mare decat cea închiriată, ocupând abuziv 40,29 mp din domeniul public”.

George Scripcaru mai este implicat în alte două dosare de corupție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.