Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Chișinăului critică Guvernul că nu face economie la căldură: Stau cu ferestrele deschise, cască mâțele prin cădire

Guvernul Republicii Moldova
guvern Moldova

Primarul capitalei Ion Ceban spune că în clădirea Guvernului nu se prea face economiei, iar funcționarii stau cu geamurile deschise, din cauza căldurii.

Cască mâțele pe la Guvern. Dacă vă duceți acuma acolo, cum făcea pe întuneric ședințe de dragul ochilor lumii... Culmea ipocriziei! Făceau ședințele cu lumina stinsă. Intrați acum, e foarte cald. Stau cu ferestrele deschise. Cui trebuie fățărnicia asta? Am fost acolo, nu numai eu am fost și colegii mei au fost. La etajul 6 și 5", a declarat Ion Ceban, transmite unimedia.info.

Guvernul nu a comentat aceste declarații.

Ministrul Infrastructurii, dar și mai mulți reprezentanți ai guvernării PAS, au venit de nenumărate ori cu îndemnuri către cetățeni să economisească, „să stingă un bec, să deschidă mai rar frigiderul și să mențină o temperatură mai scăzută în locuințe”, din cauza crizei energetice în care se află Republica Moldova.

Între timp, tariful la gaz a sărit de peste 7 ori într-un an. Consumatorii au ajuns să achite aproape 30 de lei pentru 1 m3 de gaze.

Și curentul electric s-a scumpit. Ultima majorare s-a aprobat pe 30 noiembrie. Atunci ANRE a votat pentru un tarif de 5,91 lei kw/h pentru consumatorii Premier Energy și 5,60 lei/kW/h pentru consumatorii de la nord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.