Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Chișinăului nu vrea să audă de homosexuali! Edilul a anunțat că nu va autoriza organizarea marșului LGBT nici în acest an

www.unimedia.md
ion ceban

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, continuă războiul cu Guvernul președintelui Maia Sandu. Edilul a anunțat că nu va autoriza organizarea marșului LGBT nici în acest an, pe data de 18 iunie.

Reiterez și în acest an poziția mea. Pe data de 18 iunie nu vom da curs declarației depuse în vederea organizării marșului homosexualilor în Capitală. Transportul public va circula în regim normal pe strada București și pe alte străzi.

Dacă vor dori cei de la guvernarea PAS, pot organiza așa cum au făcut-o anul trecut, când s-au cheltuit patru milioane de lei și s-au blocat străzile și transportul fără permisiune.

Cel mai bun loc pentru astfel de activități, pentru a nu perturba transportul public, este Parlamentul și Guvernul. Fiecare să facă ce vrea acasă. Nu avem nevoie de propaganda acestor manifestații, comportamente și atitudini. Sunt pentru apărarea dreptului la muncă, la studii, la orice alte aspecte ce țin de viața cotidiană, doar că fără propaganda acestor pseudovalorii, a declarat Ceban.

Amintim că, anul trecut, edilul Chișinăului la fel nu a permis organizarea paradei LGBT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.