Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul comunei Săbăoani, ales din partea USR, va candida din partea PSD

florin virga

Primarul comunei Săbăoani, Florin Vîrgă, ales în 2020 din partea USR, va candida pentru un nou mandat de edil din partea PSD, a anunţat conducerea filialei social-democrate, joi, într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Dornic să dezvolte comunitatea pe care o reprezintă, Florin Vîrgă a fost invitatul prim-ministrului Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria, alături de preşedintele PSD Neamţ, Daniel Vasilică Harpa. Noul nostru coleg, primarul Florin Vîrgă, a simţit energia pozitivă din Partidul Social Democrat, precum şi preocuparea Guvernului Ciolacu pentru dezvoltarea comunităţilor rurale", se arată în comunicatul de presă.

"Sunt fericit că un primar atât de bun a ales să ne reprezinte într-o comună în plină ascensiune, aşa cum este astăzi Săbăoani. Este un motiv în plus să credem că, după 9 iunie, Neamţul va avea un drum drept pentru dezvoltare, cu prim-ministru PSD, preşedintele Consiliului Judeţean - PSD şi cât mai mulţi primari din partidul nostru", a declarat preşedintele PSD Neamţ, Daniel Harpa.

Florin Vîrgă este al treilea primar ales din partea unui alt partid care anunţă că va candida din partea PSD la alegerile din 9 iunie.

Anterior au făcut acest anunţ Vasile Pavăl, primar al oraşului Roznov ales în 2020 din partea PNL şi Neculai Gonţaru, primar al comunei Gârcina ales din partea PMP.content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.