Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Cristian Popescu Piedone a supervizat în teren campania de curățenie de primăvară (VIDEO)

Captura facebook
Cristian Popescu Piedone

Acțiunea de curățenie din Sectorul 5 a continuat astăzi în zona străzilor Dorneasca, Conțești și Novaci. Peste 100 de angajați ai firmei care se ocupă de curățenie au efectuat lucrări de toaletare a copacilor, au curățat spațiul verde și au săpat grădinile din jurul blocurilor.

IMAGINI SPECTACULOASE AICI

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a supervizat din teren operațiunea și a dat mai multe dispoziții menite să rezolve eficient problemele locuitorilor din zonă. Astfel s-a dispus menținerea contactului permanent cu administratorii de blocuri și interactivitatea cu locatarii. De asemenea primarul a dispus vopsirea gardurilor ce împrejmuiesc grădinile dintre blocuri, amplasarea de mobilier stradal, precum și amenajarea de locuri de joacă și spații de odihnă pe terenurile lăsate în paragină de fosta administrație.

În același timp au fost ridicate mașinile abandonate și au fost demolate construcțiile neautorizate, precum garduri și garaje, astfel fiind create spații unde vor fi amenajate noi locuri de parcare.

Curățenia de primăvara va continua și în zilele următoare și se va produce etapizat, astfel încât nicio zonă din Sectorul 5 să nu fie trecută cu vederea.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone va face zilnic vizite de lucru în teren pentru a vedea dacă cei responsabili se ocupă de curățenie așa cum trebuie.

Edilul face apel la spiritul civic al tuturor cetățenilor, pentru păstrarea curățeniei în Sectorul 5 și îi îndeamnă să sesizeze Poliția Locală Sector 5 în cazul în care observă persoane care nu respectă regulile de depozitare a deșeurilor, sau care încalcă normele de conviețuire socială, pentru ca aceștia să poată fi sancționați conform legii.

Numai împreună putem schimba radical fața sectorului nostru, lăsat de izbeliște atâția ani de fostele administrații! Vă cer sprijinul în acest demers și vă rog să păstrați curățenia. Eu voi face tot ce ține de mine, în calitate de primar, pentru a mă asigura că cei care se ocupă de curățenie nu vor face acest lucru de mântuială.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.