Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul de municipiu care câștigă alegerile din PUȘCĂRIE: Are 80% în sondaje

E arestat după ce a fost prins în flagrant luând mită, e primar suspendat, dar sigur va câștiga un nou mandat! E povestea lui Cătălin Cherecheș, cel care a condus minicipiul Baia Mare până să fie arestat. Conform ultimelor sondaje, Cătălin Cherecheș va fi votat de 80,9% dintre participanți, în timp ce formațiunea care îl susține, Coaliția pentru Baia Mare, va primi 65% la alegerilor locale din 5 iunie!

”Cătălin Cherecheș și Coaliția pentru Baia Mare sunt marii favoriți ai alegerilor locale pentru Municipiul Baia Mare, după cum o demonstrează ultimul sondaj de opinie realizat de către alianța electorală. Mai mult decât atât, datele arată faptul că formațiunea va produce o surpriză și la Consiliul Județean Maramureș.

Citește și: ÎNFIORĂTOR Doi lei au fost împușcați după ce un tânăr sinucigaș s-a aruncat în cușca lor / VIDEO

Peste 80% dintre cei cu intenție de vot îi vor aduce lui Cătălin Cherecheș un nou mandat de primar al Municipiului Baia Mare, arată sondajul realizat pentru Alianța Electorală Coaliția pentru Baia Mare. Acesta este urmat la mare distanță de contracandidații Cristian Niculescu Țâgârlaș 6,7%, Iustin Talpoș - 5,1%, și Florin Tătaru 4,3%, sondajul indicând faptul că băimărenii îi creditează pe toți la un loc cu mai puțin de 20% din intențiile de vot, majoritatea obținând scoruri sub partidele care le sprijină candidaturile.

65% din intențiile de vot pentru Consiliului Local al Municipiului Baia Mare se îndreaptă către Coaliția pentru Baia Mare, în timp ce PNL și PSD primesc fiecare aproximativ 10% din intenția de vot. 6% dintre voturi vor merge către UDMR, în timp ce PMP se situează imediat sub prag la 4,9% din intenția de vot. Restul partidelor înscrise în cursa electorală, precum ALDE, M10, PER, Partidul Maramureșenilor sau PND nu cumulează nici 4% din intenția de vot.

Citește și: Un oraș din Spania a INTERZIS jucăriile sexuale: Ce pățesc cei care au așa ceva

Doar la nivelul Municipiului Baia Mare, sondajul arată că peste 55% din intenția de vot pentru Consiliul Județean Maramureș le aparține candidaților Coaliției pentru Baia Mare. Raportat la nivelul întregului județ, o astfel de pondere asigură minim 12,5% din voturile pentru Consiliul Județean Maramureș, fără a lua în calcul voturile din afara Municipiului Baia Mare, care ar putea crește procentul până la 20%, aducându-le astfel membrilor echipei lui Cherecheș 7 mandate. Procentele pentru celelalte partide se păstrează în mare măsură similar cu cele exprimate pentru Consiliul Local al Municipiului Baia Mare.

Sondajul a fost realizat utilizând metoda interviului direct, pe un eșantion de 3000 de persoane, care reprezintă aproximativ 2,4% din persoanele cu drept de vot, anume 122987 de persoane, având o marjă de eroare de maxim 3%. Sondajul s-a desfășurat pe teritoriul Municipiului Baia Mare și a fost efectuat în perioada 25 - 30 mai 2016.”, e anunțul făcut chiar de către Cătălin Cherecheș, printr-un apropiat, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: INCREDIBIL Soția și cumnatul lui Condrea, cu bodyguarzi la DNA

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.