Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Devei, Florin Oancea, în cursa pentru preşedinţia filialei judeţene a PNL Hunedoara

evz.ro
PNL

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a anunţat miercuri că a decis să se înscrie în cursa pentru preşedinţia filialei judeţene Hunedoara a Partidului Naţional Liberal (PNL), el invitându-şi colegii să i se alăture în acest proiect.

"Sunt preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Deva, alături de care am câştigat Primăria Deva în două rânduri de alegeri. Sunt liberal, ataşat valorilor liberale care, în decursul a 146 de ani de istorie, au determinat modernizarea României. Ieri, în Biroul Executiv Naţional s-a stabilit calendarul la nivel local şi central pentru alegerile interne din PNL. Îi invit pe toţi colegii liberali să se alăture proiectului meu, bazat pe principii sănătoase, meritocraţie, muncă în echipă şi determinarea de a câştiga viitoarele bătălii politice. Dragi colegi, sunt convins că împreună vom reuşi!", a scris Oancea pe pagina sa de Facebook, potrivit agerpres.ro.

În prezent, filiala judeţeană PNL Hunedoara este condusă interimar de către deputata Vetuţa Stănescu. Ea a preluat conducerea organizaţiei după ce fostul preşedinte Lucian Heiuş şi-a înaintat demisia din funcţie în urma pierderii de către liberali a alegerilor pentru conducerea Consiliului Judeţean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.