Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Arad anunță că nu va mări nici salariul său și nici pe cele ale viceprimarilor: 'Trebuie să fim chibzuiți cu banul public'

Inquam Photos
Călin Bibarț

Primarul orașului Arad, Călin Bibarț, a anunțat miercuri că nu va mări nici salariul său și nici pe cele ale viceprimarilor. „Trebuie să fim chibzuiți cu banul public”, a spus edilul.

În cadrul şedinței Consiliului Local de miercuri, primarul Aradului a anunțat că nu va mări salariile, conform Mediafax.

„Refuz să semnez majorarea salariilor pentru mine și pentru colegii viceprimari. Este o perioadă în care trebuie să fim mai chibzuiți cu banul public şi nu cred că este cazul să facem astfel de cheltuieli suplimentare”, a declarat Călin Bibarț.

Deputații au aprobat, marți, majorarea indemnizațiilor pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene.

Potrivit textului votat de Camera Deputaților, „începând cu data de 1 noiembrie 2022, cuantumul brut al indemnizatiilor lunare de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice prevăzut în anexa nr.IX lit.C la Legea-cadru nr. 153/2017, cu modificările şi completările ulterioare, se stabilește prin înmulţirea coeficientului prevăzut de Legea cadru nr. 153/2017, cu modificările și completările ulterioare, cu salariul minim brut pe ţară garantat în plată stabilit potrivit legii pentru anul 2021”.

La litera C a anexei IX sunt menționați primarii, viceprimarii, președinții și vicepreședinii de consilii județene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.