Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Brăila: 'În mandatul meu, nicio societate care asfaltează străzile municipiului nu a primit bani în avans'

asfalt decopertare

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a declarat că, în mandatul său, nicio societate care asfaltează străzile din municipiu nu a primit bani în avans şi că nu au fost decontate niciodată "lucrări făcute de mântuială", anunță AGERPRES.

"În mandatul meu, nicio societate care lucrează cu primăria şi asfaltează străzile din municipiu nu a primit nici măcar un leu în avans. Nu vom plăti niciodată lucrări făcute de mântuială şi nu vom da banii până când ele nu vor fi la standardul corect. Constructorii au refăcut lucrările de proastă calitate pe banii lor. Vreau să ştie toată lumea că primăria nu plăteşte angajaţii societăţilor la oră, ci la lucrare, şi doar când lucrarea este de calitate", a precizat Marian Dragomir, marţi, într-o conferinţă de presă.

Citește și: Carmen Dan, IEȘIRE TRIUMFALISTĂ din fruntea MAI - Ministrul demisionar anunță că dă premii angajaților din zona operativă

Potrivit acestuia, în municipiul Brăila sunt investiţi, anul acesta, peste 21 milioane de euro în covoare asfaltice.

"Primăria Brăila a pus pe primul loc reabilitarea străzilor prin covoare asfaltice. Dacă anii trecuţi contestaţiile la licitaţii şi procesele în instanţă au blocat proiectele de reabilitare a străzilor, în anul 2019 multe străzi din municipiul Brăila vor avea covor asfaltic nou. Anul acesta, vor fi investiţi pentru covoare asfaltice, în municipiul Brăila, 21,3 milioane de euro", a spus Dragomir.

Citește și: ALDE AMENINȚĂ cu ruperea coaliției de guvernare: Vom pune în discuție viitorul coaliției

În paralel, se desfăşoară lucrări de construire a peste 2.000 de noi parcări în toate cartierele din municipiu, iar elementul de noutate este că, din toamna acestui an, rezervarea parcării se va putea face şi on-line, la fel ca programarea pentru cărţile de identitate şi certificatul de urbanism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.