Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Capitală care trăiește cu 46 de lei trei zile: 'Am cumpărat două pâini, două sticle de lapte, humus și o fasole bătută'

primarie sector 3
robert negoita

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță a declarat joi, la Antena3 CNN, că poate trăi cu 46 de lei timp de trei zile, asta după ce a cumpărat două pâini, două sticle de lapte, humus și o fasole bătută. „Ăsta sunt eu, ăsta e stilul meu de viață”, a spus Robert Negoiță. Întrebat dacă ține vreo dietă, edilul a răspuns afirmativ, adăugând că mănâncă o singură dată pe zi.

„Aș vrea să se înțeleagă faptul că exprimarea a fost nefericită, iar înțelegerea pe măsură...întrebarea era dacă sunt bogat. I-am spus că sunt foarte econom, iar acum vă spun exact ce am cumpărat de 46 de lei: două pâini, 2 sticle de lapte și două caserole, una cu humus și una cu fasole bătută“, a spus Robert Negoiță.

„Asta ați mâncat trei zile?“, a insistat Mădălina Mihalache, jurnalistă Antena 3 CNN.

„Aproximativ! Probabil că mai completez cu alte mici chestii, precum un măr sau alte produse de genul“, a replicat primarul.

„Ați mâncat trei zile doar atât și ați dat 46 de lei, deci pe fond este corect ceea ce ați spus“, a continuat Gina Vacariu.

„Da, însă repet, exprimarea nu a fost foarte corectă! Ce am vrut eu să spun și să transmit e că mănânc puțin și foarte simplu, iar asta e o realitate“, a spus Robert Negoiță.

„Sunteți la vreo dietă sau ceva de genul?“, a insistat și Cătălina Porumbel.

„Da!“, a spus primarul.

„Faceți post intermitent, că e la modă?“, a întrebat Mădălina Mihalache.

„Vă asigur că am mai puțin de 70 de kilograme și nu îmi e ușor, fiindcă sunt un pofticios. Fac și post intermitent. De cele mai multe ori mănânc o dată pe zi“, a conchis Robert Negoiță.

Precizările lui Negoiță la Antena3 CNN vin după interviul de duminică cu Denise Rifai, care l-a întrebat cu câți bani cash umblă la el. Primarul Sectorului 3 a răspuns atunci: „Atât cât să-mi ajungă. Chiar nu cheltuiesc. Până să vin la dumneavoastră la emisiune, mă luase foamea. Am intrat într-un magazin de cartier și am dat 46 de lei și am cumpărat cât să mănânc trei zile. Nu consum mult. Și da, în continuare locuiesc într-un apartament cu două camere. Nu mi se pare deloc de bun simț să cheltuiești”.

Denise Rifai l-a întrebat câți bani cash are, în acel moment, la el, iar Robert Negoiță a spus: „Cred că am vreo 2.000 de lei, poate 3.000 lei, dar sunt albaștri de la blugi pentru că îi am demult timp acolo, îi am să-i țin să fie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.