Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Constanța, Vergil Chițac: Mai puține beculețe, mai mult respect pentru adevăratele priorități

stirileprotv.ro
Vergil Chițac

Primarul din Constanța, Vergil Chițac, refuză să cheltuie sume mari de bani pentru luminițele de sărbători: „Mai puține beculețe, mai mult respect pentru adevăratele priorități”, anunță MEDIAFAX.

„Într-un an în care sărbătorile sunt umbrite de pandemie, într-un an în care ne dăm seama că prioritățile primăriei ar fi trebuit să fie altele, refuz să cheltuim în continuare sume importante de bani pentru luminițele de sărbători”, anunță primarul.

Conform acestuia, Spitalul de Boli Infecțioase, școlile și liceele, terenurile de sport și parcurile ar fi arătat altfel dacă bugetul Primăriei ar fi avut alte priorități.

„Este un an în care decesele umbresc viața cotidiană și ne arată câte lipsuri avem. Nu sunt paturi în spitale, nu sunt măști și mănuși suficiente, ne lipsește personalul medical, așadar nu cred că putem vorbi de cheltuirea a peste 1 milion de euro pentru decorațiunile de sărbători”, adaugă Vergil Chițac.

Citește și: Florin Cîțu, nou atac la adresa PSD: Trebuie să dispară! PSD înseamnă dobânzi mari. Taxe mari și multe

Primarul spune că în Spitalul de Boli Infecțioase s-a investit în anul 2018 - 860.440 lei, iar anul trecut 54.334 lei.

„Avem de renovat școlile și liceele, avem de civilizat piețele, avem de recuperat mult pentru viața sănătoasă a acestui oraș. Am cerut ajutorul operatorilor economici mari și a dezvoltatorilor imobiliari. Toți fac afaceri aici și ar putea întinde o mână de ajutor, Crăciunului! La anul aș vrea să le producem noi! Sunt licee tehnice și firme constănțene ce pot realiza decorațiunile, iar banii sa rămână în Constanța. Vreau să întelegeți că această decizie este pentru dumneavoastră! Mai puține beculete, mai mult respect pentru adevăratele priorități!”, susține primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.