Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Crevedia se spală pe mâini după tragedia din weekend: 'Știam că stația GPL a fost închisă. Nu e de competența Primăriei să facă verificări'

Inquam Photos / George Călin
Crevedia aerian

Nu este în competența primăriei să facă verificări, afirmă primarul comunei Crevedia, Florin Petre, despre exploziile de sâmbătă. El afirmă că nu a primit nicio sesizare scrisă despre funcționarea stației GPL. Responsabil, în opinia sa, este patronul firmei.

„Știam că a fost închisă (stația jGPL - n.r.). Nu este în competența primăriei să facă acest lucru (verificări - n.r.) și din moment ce nu a primit nicio sesizare, că s-a vehiculat la presă că a venit, a zis... Nu avem nimic scris la Primărie. Cei care sunt afectați puteți să-i întrebați...”, spune Florin Petre, primar al comunei Crevedia.

El afirmă că dacă nu au fost făcute sesizări la primărie, „nu s-a știut”.

„Dacă s-au făcut (sesizări - n.r.) la poliție, trebuie verificat la poliție. Sunt organe competente care pot face acest lucru”, adaugă Petre.

El afirmă că trecea pe lângă acea stație GPL de două ori pe săptămână: „poarta închisă și atât”.

„Patronul firmei (este responsabil - n.r.) ce treabă aveam noi, dacă noi am fost înștiințați că s-a oprit activitatea. Noi am văzut cu ochii noștri că ușa este închisă și nu mai circulă nimeni”, încheie primarul din Crevedia.

Două explozii au avut loc sâmbătă la stația GPL din Crevedia. Doi oameni - soț și soție - au murit. Au fost în total 58 de victime, dintre care 43 sunt angajați ai Ministerului de Interne - pompieri, polițiști și jandarmi care au acționat la fața locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.