Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Făget reacționează, după ce orașul a intrat în carantină: 'Sper să fie o măsură care să vină în sprijinul locuitorilor'

Marcel Avram, primar Făget

Autoritățile au decis instituirea măsurii de carantină pentru orașul Făget și satele aparținătoare, acesta fiind primul oraș din România în care se iau astfel de măsuri, după ce Legea carantinării a fost promulgată. Primarul orașului Făget, Marcel Avram, speră ca măsura să vină în sprijinul locuitorilor și susține că este pregătit pentru a face față celor 14 zile.

Citește și: Intervenție în forță împotriva credincioșilor: 146 de particinați la un botez organizat de o biserică penticostală au fost amendați

„În două ore începe perioada de 14 zile. Practic se reintră în perioada stării de urgență. Oamenii vor putea circula în interiorul localității fără acele declarații, se vor putea deplasa la muncă și să-și cumpere de mâncare.

Autoritățile au obligativitatea să asigure furnizarea alimentelor de bază celor în nevoi. Primăria a reactivat echipele speciale. Avem listele cu cei în carantină și în izolare.

Transportul de marfă este permis. Oamenii pot pleca la locul de muncă, atât elevii cât și studenții, dacă au un act doveditor.

Normele le vom primi în cursul zilei de astăzi.

Sper să fie o măsură care să vină în sprijinul locuitorilor”, a declarat la Digi 24 primarul orașului Făget, Marcel Avram.

Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost transmisă duminică spre Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi a fost emis Ordinul Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă Nr. 4659206/ 26.07.2020 care a decis instituirea carantinării zonale pentru oraşul Făget şi satelor aparţinătoare Bichigi, Temereşti şi Colonia Mică, începând de astăzi, 26 iulie, ora 19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.